Loading...

Nu vi se pare ciudat că din momentul în care Bianca și-a făcut cuplu cu Livian nu mai este favorită ce sa întâmplat cu susținători ei sau evaporat??? Eu cred că au chemat-o pe Roxana să facă circ și audiență iar Roxana a refuzat pentru că avea o relație cu turcu afară și ca să o convingă să vină ia promis că va fi favorită și va lua și bani cum se face că a ieșit favorită din prima săptămână de când a intrat în casă și dintr-o dată susținători Biancăi au dispărut din momentul în care a făcut cuplu cu Livian.

Puterea Dragostei 14 Decembrie 2019

Nu știu dacă vă mai amintiți de episodul în care Bianca era tristă că își dorea și ea să-și găsească jumătatea iar Mantea ia spus că nu poate avea și dragoste și bani iar din momentul în care este cu Livian nu mai este favorită susținători ei sau evaporat sau noi cei care votăm Bianca voturile se duc la Roxana??? Nu are cum să fie Roxana mai votată decât Bianca staful și Mantea fac ce vor ei își bate joc de noi susținători Biancăi rușine să le fie dacă Bianca este iubită și apreciată de public care este treaba lor le este frica, că se înbogățește Bianca rușine să le fie crede că telespectatori nu își dau seama de ce fac ei la un moment nu o să mai fie nici reting așa mare pentru că publicul se satură de hoțiile lor și de circul din casă în loc să lase cuplurile să stea împreună să vedem puterea dragostei îi separă ca să vedem puterea circului.

In aceasta zi putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 14 decembrie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.

Loading...