Loading...

Cum se face ca cel mai mult fetele au ceva cu Mariana și mai puțin băieții? Asta nu dă nimănui de gândit? Numai pentru fete are “probleme psihice”? Bravo celor care o apără și o înțeleg și bravo si fetelor, ca Denisa de exemplu, care nu țipă la ea și nu are treaba cu ea. Fata asta e atacată, alungata, amenințată la tot pasul, dată afară dar aveti pretenția să rămână intactă, să nu zică nimic. Așa ați făcut cu toate care v-au spus adevăruri în față. Nu mai stau sa le enumer aici. Să vă fie rușine, toapelor, nu degeaba nu vor bărbații nimic serios și de durata cu voi.

Oprica are compasiune sau prietenie sau dragoste? Ca de când a venit, are doar o ura si o furie imensă pe toata lumea. Totuși e in top 3 si nu pricep de ce. Revenind la Mariana, cum se face ca cele care au cele mai multe probleme cu ea mai cauzeaza probleme si altora? Ideea e că, cu sau fără Mariana, tot s-ar lega de cineva, tot ar sari la cineva fiindca atata pot ele.

Puterea Dragostei 12 Decembrie 2019

Inca un aspect foarte important concurentii nu sunt medici sau personal medical calificat care sa stie cum sa abordeze situatiile deranjante, atat pentru Mariana cat si pentru ei. Se observa clar ca fata asta are dificultati in controlarea emotiilor si este deseori in stare de revolta iar in cazul acestei tulburari imaginea de sine, este distorsionata, facand-o sa se simta fara valoare si, in mod fundamental, imperfecta. Aici intervine mania, impulsivitatea si frecventele schimbari de dispozitie.care o indeparteaza de cei din jur, desi ea isi doreste cu disperare relatii pline de afectiune. Deci, ma repet, concurentii nu sunt medici care sa aibe puterea de a gestiona situatile create de catre Mariana. Cat despre baieti se vede clar ca nici unul nu intentioneaza o relatie cu ea, nici macar o atingere si din pacate nu fac altceva decat o provoaca contra fetelor pt. a se distra de situatie in bataie de joc, fata de ea si fata de restul fetelor.

In aceasta zi putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 12 decembrie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.

Loading...