Loading...

Chiar o iubesc… Cand trebuie sa vorbesc despre relatia mea sau sentimentele mele fata de ea, parca mi se mai deschide o valva la inima, circulatia ia amploare”, ” Trezeste-n mine toti fiorii, si cand zic toti fiorii, eu nu am mai patit asa ceva …Doamne feri ce efect are fata asta asupra mea ” 😀 <3 (by Mr.Livian) "Chiar daca stam separati, noi tot impreuna ne simtim", "Baiatul asta sufera de o bunatate iesita din comun" <3 "Oameni buni, e o placere sa-mi vad barbatul aici, langa mine, chiar daca nu stam apropiati, il simt atat de aproape de fiecare data" (by Bibi) Doi tineri deosebiti, frumosi, inteligenti care s-au intalnit, s-au indragostit, au trecut prin multe impreuna ... teste, incercari de tot felul, incertitudini, gelozii, nedreptati, au plans si au ras impreuna, au trait momente de fericire de o intensitate maxima... Iubirea lor s-a slefuit, s-a asezat, s-a cimentat, SUNT FERICITI (chiar daca au discutii uneori), cresc impreuna sentimental, se cunosc tot mai bine, se modeleaza reciproc, cu toate ca nu sunt lasati unul langa altul in emisiune decat foarte rar. Pe holuri sunt fugariti si apostrofati nonstop, si totusi, in aceste conditii, isi traiesc frumos si intens povestea de dragoste

Puterea Dragostei 11 Decembrie 2019

Bianca si Livian, doi tineri speciali..frumosi la trup si suflet…buni si (prea) iertatori…fara invidii sau rautati gratuite..cu mult bun simt, chiar si cu cei care nu merita…caractere puternice…ambitiosi si inteligenti. Merita toata aprecierea si sustinerea, celor care cred in ei…pt. felul in care lupta pt.relatia lor…intr-o emisiune unde le sunt testate toate starile si limitele…cu hate-ul permanent al celor de afara…dar mai ales invidia si rautatile celor din casa…nedreptatile si hate-ul staff-ului…PD este o experienta urata..grea…dar care-i va ajuta mult in viitor..Sa-si pastreze in amintiri…doar momentele frumoase ale relatiei lor…pe care singuri au reusit sa si le construiasca. Multi sau putini..conteaza calitatea oamenilor care le sunt si le vor ramane alaturi pana la finalul competitiei…dar mai ales dupa…Ei vor fi oricum castigatori..pt.ca s-au gasit unul pe altul…inca din prima clipa cand s-au privit si au simtit…ca ei pot fi suflete pereche.

In aceasta zi putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 11 decembrie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.

Loading...