Loading...

DENISA ai avut ‘curajul’ sa intri in casa, si sa spui ca, iti place Livian, el fiind intr-o relatie. Ai avut ‘curajul’ sa-l inviti la dans, el fiind intr-o relatie, si sa spui ca, ti l-ai dori intr-o relatie daca, s-ar ‘volatiliza’ Bianca. Si n-ai avut ‘curajul’ sa-i spui in fata ce te deranjeaza? Vlogul- Mondialului? A trebuit sa ajungi in Anglia pt a-ti rasturna sacul de nemultumiri in productia PD. SARACA VICTIMA! Nu erai TU cea care radeai la glumele ‘SAVUROASE’ ale Mondialului? Nu erai tu VERDEATA LUI? Nu era mai corect, onest sa-i spui lui Livian… fara circ si panarama, fara sa arunci productia PD in aer? Alte PETARDE FASAITE (Iancu& Denisa), care se ridica in jale pe spatele cuplului L&B. Ce vina are Livian sau cine il poate opri pe Mondialul? NIMENI! La mintea ta creata, crezi ca Livian nu l-a rugat pe tac-su sa se opreasca in a o blama pe Bianca? Ok, ai vrut sa-ti faci drama cunoscuta la nivel national? De ce nu l-ai contactat pe Mondialul? De ce n-ai incercat sa-ti rezolvi problema cu el direct? Vrei in top? Vrei sa fii favorita? Perfect! Dar nu pe spatele lui L&B. Sa-ti bage viitorii cumnati voturi, ZIC.

Puterea Dragostei 10 Decembrie 2019

Dupa date-ul Roxanei toata lumea a inteles ca asta cere emisiunea, pareri despre ceilalti concurenti. Roxana si Ella nu imbarliga, nu mint, nu cauta conflict. Pe langa concurente sunt clarvazatoare si stiu ca Livian si Bianca nu vor rezista afara. Ea stie, desi toate relatiile ei din ultimii ani nu insumeaza 5 luni, si se poate lauda cu un numar considerabil de incercari, asumate de ea nu inventate de mine. Singurii care nu au voie sa -si dea cu parerea desi cam de fiecare data se adevereste ce spun, sunt Lobo si Bibi. Nimeni nu observa ca ei se refera exclusiv la ce se discuta in emisiune, dar viata lor privata e deliciul haterilor si a concurentilor din casa. Dupa spusele celei mai frumoase femei din Romania, celei mai demne doar cuplul Livian -Bianca nu vor rezista si toti ceilalti concurenti vor modifica vizibil sporul natural in bine. Si acum lasand ironia la o parte, ce bine ca iubirea nu poate fi redusa la tacere si nu prinde radacini oriunde!

In aceasta zi putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 10 decembrie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.


Loading...