Loading...

Urmăriți premiera sezonului cu noi episoade Las Fierbinti Sezonul 16 Episodul 25 online din 5 Decembrie 2019. In care il vom viziona doar marti si joi dupa telejurnalul serii de la ora 20.30 numai la Protv.

Aventurile fierbintenilor continua pe ulitele cunoscutului sat, in aceeasi nota cum am fost obisnuiti si pana acum, cu acelasi umor si pastrand ritmul situatiilor absurde in care celebrele personaje intra, de cele mai multe ori fara voia lor, asa ca astazi avem parte de un nou episod, unul care ne va face seara mai frumoasa.
In aceasta seara incepe Episodul 11 din cel mai asteptat serial Las Fierbinti, sezonul 16, publicul isi asteapta preferatii serialului iar renumitii actori promit cel mai bun sezon de pana acum, iar episodul de astazi aduce intamplari spectaculoase, dar si o portie buna de ras.

Las Fierbinti Sezonul 16 Episodul 25

Asadar in Episodul 25 din Las Fierbinti, continuam sa vedem prin ce peripetii continua sa treaca personajele noastre preferate. Astazi il vedem pe Dorel intr-o impostaza de neimaginat, acesta se crede caine si isi ia rolul in serios, nu stim cum si de la ce a pornit totul dar o sa aflam in episodul din aceasta seara, mai multi trec sa-l viziteze pe cainele lui Bobita iar gesturile lui sunt de-a dreptul incredibile. Tot in episodul de astazi Robi trece prin drama vietii lui si incearca sa-si gaseasca consolare la Dalida. Aflati in aceasta seara de la ora 20:30 care va fi deznodamantul episodului, atat va spunem, nu pierdeti episodul din aceasta seara.

Las Fierbinti 5 Decembrie 2019

Episodul 25 aduce si noutati, rasete si buna dispozitie, Sezonul 16 ne promite aceleasi personaje cu povesti si mai bune, mai amuzante, mai multa distractie in fiecare joi. Asadar, nu pierdeti un nou episod din sezonul Las Fierbinti Sezonul 16 Episodul 25 din 5 Decembrie 2019 de la ora 20:00 pe Protv. Sa inceapa Las Fierbinti.

Loading...