Loading...

Vom vedea foarte multa distractie dar si cum juratii vor fi chinuiti de concurenti. Astazi ai iUmor Sezonul 7 Episodul 13 din 6 decembrie 2019, vineri deci de la ora 20:00.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaptelea sezon ”iUmor”, care va fi difuzat începând din 13 septembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală.

iUmor Sezonul 7 Episodul 13

Regulile show-ului se schimbă în cel de al șaptelea sezon. Concurenții vor avea parte de o surpriză: o manetã specialã. Aceasta are rolul de a împiedica un concurent să se întoarcă pe scena de la iUmor în sezoanele ce vor urma și poate fi folosită de către fiecare jurat o singură dată pe sezon!

iUmor 6 decembrie 2019

Cei trei jurați au trăit intens momentele de la audiții, uneori manifestându-se pe măsură, în fața unor aspiranți la marele premiu de 20.000 Euro. „Stai liniștit! Tot ce se întâmplă pe această scenă, rămâne pe această scenă și va ajunge si pe post!”, i-a spus Cheloo unui concurent. Despre ce a fost vorba, telespectatorii vor descoperi din aceastã toamnã, în cel mai nou sezon al show-ului de la Antena 1.

Şi de aceastã datã, concurenţii au venit pe scena show-ului cu mult avânt, încredere şi noi provocări pentru jurați, dar și pentru telespectatori. Show-ul de umor revine ”pe sticlă” vineri – 13 decembrie 2019, de la ora 20:00 – la Antena 1. Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo revin în postura de juraţi ai celui de-al șaptelea sezon al show-ului iUmor.

Nu pierdeti cea mai buna emisiune de divertisment Vinerea aceasta. Iumor Sezonul 7 Episodul 13 incepe pe 6 Decembrie 2019 de la ora 20:00, cele mai amuzante momente se vor intampla pe scena tuturor posibilitatilor.

Server 1.

Loading...