Loading...

Va asteptam aici sa vizionati noul episod din serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) difuzat de vineri si pana duminica de la ora 19:00 doar pe NationalTv. In serialul de succes Suflete Tradate, este vorba despre povestea a două surori, Simar și Roli, care se considera a fi cele mai bune prietene. Se îndrăgostesc de doi frați și trăiesc impreuna în gospodăria din Bharadwaj.

Unul dintre cele mai populare seriale indiene, Destine ratacite are o distributie de exceptie. Talentatii actori au reusit sa dea viata unor personaje fascinante care ne tin cu sufletul la gura in fiecare episod. Totusi, chiar si actorii care interpreteaza aceste roluri au o poveste aproape la fel de interesanta. Iata cateva lucruri care probabil nu le stiai despre actorii din Destine ratacite.

Destine ratacite Episodul 86 din 6 decembrie 2019

Serialul se concentreaza pe vietile a doua surori, Simar si Roli. Casatorite cu Prem si Siddhart, acestea devin nurorile perfecte ale casei Bharadwaj. Ele sunt mereu pregatite sa rezolve orice probleme care apar si sa se lupte cu orice rau care incearca sa atace in vreun fel familia. O poveste despre dragoste, ura, tradari si sperante.

In aceasta seara pe NationalTv de la 19:00, urmariti serialul Destine ratacite Episodul 86. Cum va continua deznodamantul serialului indian, aflam in aceasta seara numai pe NationalTv. Destine ratacite, va fi pus cu subtitrare in limba romana imediat dupa difuzarea lui la tv. Sursa: Nationaltv.ro

Loading...