Advertisement

sâmbătă, 9 noiembrie 2019

Puterea Dragostei din 9 Noiembrie 2019 HD

ANDRA, când te sărutai cu JADOR și-l călăreai pe bancă în parc și te ofereai să-i plătești biletul de avion doar ca să nu plece, nu era "nespălat", cum îl jignești acum??? Ți-e ciudă că nu te-a plăcut JADOR suficient de mult încât să-și amâne plecarea pentru tine și să lupte pentru tine și din cauza asta ai fost nevoită să te mulțumești cu varianta a doua (Mocanu), deși cel pe care l-ai plăcut cu adevărat a fost JADOR! Ești vulpea care nu ajunge la struguri și spune că sunt acri! De ce te-ai simțit tocmai tu când a pomenit JADOR de "Germania"? Oare pentru că n-ai nicio meserie, niciun loc de muncă, ai o familie cu venituri modeste, dar totuși ai la 21 de ani haine și genți de mii de euro și ai fost în multe vacanțe luxoase? E ușor de ghicit cum ai obținut toate acele lucruri! Ai avut cont pe un site de escorte, așa că nu te mai da sfântă!

Am ajuns sa vedem concurenti noi in Sezonul 2 din Puterea dragostei, si entru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.
Puterea Dragostei 9.11.2019

Puterea Dragostei 9 noiembrie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 17, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 2 Editia 110 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 9 noiembrie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
EDITIE INTEGRALA.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: