Advertisement

duminică, 10 noiembrie 2019

Puterea Dragostei din 10 Noiembrie 2019 HD

Nu cred ca Iancu si-ar fi dorit ceva serios cu Bianca, din cauza trecutului ei. Nu cred ca un barbat adevarat si-ar dori asa ceva, da sa fi facut asta sa nu stie o tara intrega da poti trece peste. Emisiunea se termina si iesi pe strada cu ea, te arata toata lumea cu degetul, uite-l si pe asta a tras-o toti prin Turcia si acum fraieru' a luat-o de nevasta, ma intelegeti ce vreau sa spun, una ii cand nu te cunoaste nimeni si alta e cand esti persoana publica.

Am ajuns sa vedem concurenti noi in Sezonul 2 din Puterea dragostei, si entru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.
Puterea Dragostei 10.11.2019

Puterea Dragostei 10 noiembrie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 17, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 2 Editia 112 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 10 noiembrie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
EDITIE INTEGRALA.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: