Advertisement

luni, 14 octombrie 2019

Vlad 14 Octombrie 2019 Sezonul 2 Episodul 6

Continuam inceputul de sezon in premiera pe Protv din serialul Vlad din 23 Septembrie 2019  ce difuzeaza Sezonul 2 Episodul 3. „Vlad“ revine la Pro TV cu cel de-al doilea sezon, din 9 septembrie şi va fi difuzat în fiecare luni, de la 20:30. In aceasta seara continua pe Protv serialul Vlad Sezonul 2 din 23 septembrie 2019 Episodul 3. De la ora 20:30, pro tv difuzeza primul episod al superproductiei VLAD,  Dinamica personajelor creşte semnificativ, apar personaje noi şi fiecare situaţie devine şi mai complicată.
Vlad 14 Octombrie 2019

Povestea triunghiului amoros în care este implicat Vlad continuă, iar apariţia Deliei şi a Iuliei îl pun pe acesta într-o poziţie nouă, cea de protector. El nu mai urmăreşte doar răzbunarea lui, ci şi a lui Cezar şi a Deliei. Povestea ia turnuri diferite şi va pune personajele în faţa unor situaţii limită, în care vor fi nevoite să ia decizii de viaţă şi de moarte, anunţă reprezentanţii Pro TV.

Vlad Sezonul 2 Episodul 6

Primele 13 episoade au fost un fel de prolog, un început pentru o poveste de dragoste şi răzbunare mult mai complicată decât s-ar crede. Mă bucur că „Vlad“ se întoarce cu sezonul doi şi sunt nerăbdător pentru reacţiile telespectatorilor. Sezonul acesta este mult mai intens, avem mai multă acţiune, mai multă dragoste, mai mult suspans. Este foarte multă muncă în spatele camerelor, dar în momentul în care vedem rezultatele, realizăm că tot efortul depus a dat roade. Ne bucurăm nespus că sezonul doi vine cu noutăţi în distribuţia noastră, cum ar fi Elvira Deatcu şi Anda Sârbei, care joacă roluri cheie în povestea lui Vlad.

Vlad 14 Octombrie 2019

Serialul „Vlad“ este realizat după un format achiziţionat din Turcia, care a inspirat şi serialul „Ezel“. In aceasta seara ai Serialul Vlad Episodul 6 din 14 octombrie 2019 incepand cu ora 20:30 doar pe Protv. Nu ratati continuarea sezonului 2 din cel mai urmarit serial.
Citeste: in locul serialului a fost meci se repune episodul cum apare la tv..

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

16 comments:

 1. Dar episodul 6 din 14 octombrie cand va fi difuzat😡😡😡???

  RăspundețiȘtergere
 2. Cad o sa fie difuzat episodul de astaseara 14 octombrie

  RăspundețiȘtergere
 3. Episodul din 14 octombrie ce se intampla cu el . Se mai difuzează nu e normal sa schimbe programul pentru un meci . Pentru asta sunt canalele sportive 🤬🤬😡

  RăspundețiȘtergere
 4. Hei , cand va fi difuzat ep 6 ? 😢

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu sunt deaacord ca episodul 6 din 14 octombrie sa fie inlocuit cu un meci de fotbal pentru asta sunt canalele sportive

  RăspundețiȘtergere
 6. Ce se întâmplă când va fi Vlad știe cineva

  RăspundețiȘtergere
 7. Stie cineva daca episodul de astăzi 14 octombrie se poate vedea online ?

  RăspundețiȘtergere
 8. Peste tot e meciul in locul filmului 😡😡

  RăspundețiȘtergere
 9. De ce nu difuzati filmul, dupa meci?

  RăspundețiȘtergere
 10. Sâmbătă o sal bage din cauza unui amărât de meci chiar cand era mai inportant

  RăspundețiȘtergere