Advertisement

duminică, 13 octombrie 2019

Roata Norocului de Duminica 13 Octombrie 2019

Va asteptam sa urmariti emisiunea Roata Norocului de Duminica, 13 Octombrie 2019, difuzata de la ora 20:00 unde va avea loc o noua seara plina de evenimente. Rona Hartner in persoana va fi invitata in platou, iar aceasta a venit fiind impresionata de cazul unui baiat ce vrea sa fie fotbalist. Se pare ca banii nu ii permit baiatului isi implineasca visul, iar Rona va incerca sa castige cate ceva pentru el, ba chiar marele premiu. Inainte de toate, Rona ne va face cateva dezvaluiri incredibile, dar va oferi si momente surpriza pentru toti.
Roata Norocului

Tot de la ora 20:00, il veti cunoaste pe Mario Gabriel, baietelul cu vise mari, cu care Rona imparte aceasta pasiune de care era si ea pasionata la varsta lui. Intre toate acestea, Rona va canta live alaturi de trupa din platou, iar fanii vor fi surprinsi de vocea ei asa cum nu ne asteptam. Fiti pe faza la cele mai interesante momente ale serii.

Batalia se va da pentru premiile serii si pentru o masina de lux. Astfel, Rona si ceilalti concurenti vor trebui sa descifreze puzzle-urile si sa invarta roata. In functie de punctele primite, se va decide castigatorul, iar premiile se vor imparte la 3. Nu pierdeti o editie interesanta si aflati mai multe in show-ul de pe Kanal D.
Asadar, nu uitati sa vizionati emisiunea Roata Norocului din 13 Octombrie 2019, incepand cu ora 20:00 pe Kanal D.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: