Advertisement

miercuri, 9 octombrie 2019

Puterea Dragostei din 9 Octombrie 2019

BOGDANE! Fiecare își spune părerea, mi-o spun și eu. Sunt doua opțiuni, vrei femei pentru aventuri atunci nu te îndrăgosti ca un prost ȘI nu alege femei de genul lui Andra, Roxana etc. Vrei femei de casa și de o relație serioasa, pe astea nu le cunoști în emisiuni, în cluburi, acolo sunt "dive", găsește-ți o femeie normala, sunt și fete cuminti frumoase, dar nu de alea care deja la 20 de ani au implanturi deoarece asta spune ceva.

Ai găsit o fata frumoasa și cuminte, cel mai bine sa fie cât mai tânără sa o formezi tu, o modelezi când e cazul cum îți place tie dar în timp încet, încet nu ii pui silicoane la 20 de ani, sa moara toți cu ce ai tu lângă tine, deoarece atunci o vor mai mulți și ea începe sa aleagă și iar ramai cu buna umflata. Nu te grăbi ca nu faci nimic!

Pana acum ai fost prea prost, scuze dar asta e, orgoliul tău a vrut sa iei spuma din casa, aici nu e concurs care o ia pe cea mai "bună" și cea mai curva. Sper sa citești și sa înțelegi câte ceva. Nu te mai face de minune, ca e doar vina ta. Poate ai văzut-o și tu pe Roxana în concurs cu Culita, e dusa rău, aceleași haine, același ras de nebuna, o femeie normala chiar dacă e în emisiune nu se pune în patru labe sa lingă dintr-un bol pentru bani, pusa în poziția aia sa i se vadă fundul. Mai, cum sa vrei asa ceva sa îți crească copiii?

Am ajuns sa vedem concurenti noi in Sezonul 2 din Puterea dragostei, si entru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.
Puterea Dragostei 8 octombrie 2019

Puterea Dragostei 9 octombrie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 17, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 2 Editia 79 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 9 octombrie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
EDITIE INTEGRALA.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: