Advertisement

sâmbătă, 19 octombrie 2019

Puterea Dragostei din 19 Octombrie 2019 HD

Sezonul 2 puterea dragostei o mare dezamăgire. Dacă în primul sezon s-a luptat pentru iubire ,acum pentru a nu intra doamna sa le arunce cratiță cu mâncare se lupta care e mai tare la mahala. Bianca a avut nevoie de o pauza pentru ca ea era obosita și neavând viza a rămas acolo.Se va întoarce,dar ii vom vedea tot pe teasere sau nu ni se vor arata momente frumoase cu ei ?Cred ca asta se va întâmpla având în vedere clasamentul apărut pe grupuri. Producția tot nu înțelege ca lumea s-a saturat de circ ,dacă unii s-au mai uitat săptămâna aceasta dintre bibisori a fost pt a-l vedea pe Livian care este iubitul Biancăi. Cu voturi false,pt ca în veci Pirui nu va fi mai iubita și votata decât Bianca sau Livian ,cu promovarea circului, kanald d va anunțăm ca acest sezon l-ați compromis. Schimbați titlul măcar. Cei care mai votam o facem pt ca -i iubim pe Bianca și pe Livian și sa vadă măcar pe grupuri cat sunt de iubiți pentru ca dumneavoastră draga staf aveți alte criterii de premiere ..

Am ajuns sa vedem concurenti noi in Sezonul 2 din Puterea dragostei, si entru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.
Puterea Dragostei 19 octombrie 2019

Puterea Dragostei 19 octombrie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 17, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 2 Editia 90 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 19 octombrie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
EDITIE COMPLETA.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: