Advertisement

vineri, 18 octombrie 2019

Puterea Dragostei din 18 Octombrie 2019

S-a întors Pirui! Se vede! Mai ales se aude. De trei zile numai răcnete si urlete ! Ella mai si amenința cu bătaia. Zbiară si Manuela ca din gura de șarpe! Nu auzi decât “taaaaaaci !!! “ Când nu răcnesc bârfesc! Încet încet aflam ca ele sunt” prietene “ de mult si că pe toate le leaga foste sau actuale relații cu Culiță ! Plușica, Roxana, Simina, Manuela, Berna, Simona, Ella și care or mai fi, toate au trecut prin casa, patul sau mașina lui !! Le-a folosit, și-a făcut treaba cu ele , le-a aruncat in ridicol si s-a întors la nevastă. Bravo , Culiță ! Toate îl plac , toate îl vor. Pe el si pe Bogdan. Acum e și Iancu in cărți! Asistam la frumoasa emisiune PUTEREA MANELIȘTILOR !! Să n-o uitam pe Bia cu Bogdan de la Ploiești si pe “ bulibașa“ șatrei Pirui cu al ei Guță! Ce sa caute băieții obișnuiți aici ? Panaramele astea vor bairamuri , bani , manele . Circ , scandal si păruiala !! Până și turcii s-au îngrozit de așa “ spectacol “ . De la hotel i-au aruncat o dată ! Mâine, poimâine îi da afara din studio! Oricum nu au nici cel mai mic respect fără de concurenți. Îi mână ca pe vite: “Haide , Haide!” Să filmeze, sa le aducă bani ! Atât !
Am ajuns sa vedem concurenti noi in Sezonul 2 din Puterea dragostei, si entru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.
Puterea Dragostei 18 octombrie 2019

Puterea Dragostei 18 octombrie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 17, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 2 Editia 89 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 18 octombrie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
PRIMA PARTE ORA 11.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: