Advertisement

marți, 15 octombrie 2019

Puterea Dragostei din 15 Octombrie 2019

Hello, peste tot se discută subiectul Livian și Bianca, cum că ea nu se mai întoarce, cum că el își pregătește terenul să o părăsească sau multe acuzații și mai grave. De la ultimul vlog al său a început toată nebunia, doar că majoritatea nu înțeleg că el nu are voie să spună dacă Bianca revine sau nu în casă, el în acel vlog a prezentat situația actuală, de aici și ultima lui întrebare. Doamna Andreea a spus că Bianca va avea un moment de răgaz, atunci cum ar putea el să vină și să spună Bianca s-a întors, sau să facă vloguri cu ea.

Majoritatea îi îndrăgim și ne face plăcere să îi vedem împreună, doar că așa cum ei au avut răbdare o săptămână, așa trebuie să avem și noi, nu mai trageți concluzi pripite și nu mai analizați fiecare pas.

Iar în legătură cu tatăl său, Livian nu poate să schimbe anumite păreri, poate să dovedească, dar asta în timp, este tatăl său și e normal să rămână alături de el. Atâta timp cât iubita lui nu îl pune să aleagă, cine suntem noi să îi cerem explicații, mai ales că nu știm tot ceea ce se întâmplă, noi vedem suprafața doar.

Eu una sunt sigură că Livian și Bianca țin unul la altul și împreună vor reuși să treacă fiecare test, dar asta cu răbdare, pentru că cele mai frumoase lucruri în viață sunt cele câștigate prin muncă. Sunt doi copii care se completează și care împreună vor învăța din greșeli, dar asta în timp. Încercați să nu mai căutați vinovați și priviți relația frumoasă pe care doi oameni o construiesc încet și sigur, Bianca e singura care îl poate ,,trage la răspundere" pe Livian și invers, nimeni altcineva..

Am ajuns sa vedem concurenti noi in Sezonul 2 din Puterea dragostei, si entru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.
Puterea Dragostei 15 octombrie 2019

Puterea Dragostei 15 octombrie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 17, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 2 Editia 86 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 15 octombrie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
PRIMA PARTE ORA 11.
A DOUA PARTE ORA 17.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: