Advertisement

sâmbătă, 12 octombrie 2019

Puterea Dragostei din 13 Octombrie 2019

Deci Jelea si-a *ras-o cu Jadorelul si acum sufera, e un monstru.N-a luat-o de nevasta....desi ea poate avea si un harem.Adica cum? Nu mai inteleg, Jador sau harem.In 3 saptamani printre bocete si perfuzii l-a iubit pe Jadorelul. N-a uitat nici azi sa ne vanda niste lacrimi. Afara e f vesela, ironica, inteapa, ii judeca pe altii...cand e vorba de PD ' o buseste plansul si jalea'...ca nu ' geaba i se spune Jelea. Alta pe care nu o vrea nimeni in emisiune dar ea vine. Pai plânge după Jador și face live cu toți băieții, parca era intr o relație cu Bogdan ăla de a fost in casa, a făcut la un moment dat un live cu el și s au pupat, nu? Sau am luat o toți razna numai asta e întreaga.

Am ajuns sa vedem concurenti noi in Sezonul 2 din Puterea dragostei, si entru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.
Puterea Dragostei 12 octombrie 2019

Puterea Dragostei 13 octombrie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 17, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 2 Editia 84 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 13 octombrie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Editie integrala.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

1 comments:

  1. Alexandru Ionescu12 octombrie 2019, 22:44

    De ce se baga Bianca in apararea lui None ?������De ce nu isi vede de Livian ??Oare are dreptate tata Nelson in vlogurile lui ?

    RăspundețiȘtergere