Advertisement

joi, 10 octombrie 2019

Puterea Dragostei din 11 Octombrie 2019

Ați auzit cum a zis azi Mantea că pe Bianca și Livian nu-i vede certați sau despărțiți. A tot încercat , i-a tot testat și acum s-a lămurit! Dacă ea , care ii urmărește 10 ore pe zi , nu știe , atunci cine? Frumos momentul romantic creat de Bibi azi ! Doar ea poate face așa ceva! I-a impresionat si pe machomanii emisiunii! Pana la urma , oricum am fi , iubirea ne înmoaie pe toți . Asta ne dorim mereu : sa iubim si sa fim iubiți.

Am ajuns sa vedem concurenti noi in Sezonul 2 din Puterea dragostei, si entru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.
Puterea Dragostei 11 octombrie 2019

Puterea Dragostei 11 octombrie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 17, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 2 Editia 82 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 11 octombrie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
PRIMA PARTE DE LA ORA 11.
A DOUA PARTE DE LA ORA 17.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

1 comments:

  1. Bogdan chiar esti prost isi bate joc de tine tu o iubesti ia te invrte pe deget parca nu ai minte 2 bani nu merita tu nu vezi esti orb

    RăspundețiȘtergere