Advertisement

joi, 10 octombrie 2019

Puterea Dragostei din 10 Octombrie 2019

BIANCA este cea mai ADEVARATA de acolo. Si da ,ofticati va ca aveti de ce! Este o fata simpla,nu mutilata,o fata puternica. Desi este pe sticla de 11 luni NU se da si nici NU se crede VEDETA ca altele. Altele nici bine n au intrat in casa PD ,ca si au schimbat numele in OFFICIAL, fac reclame la produse sa le pice si lor ceva in gura,se cred pline de ele, se cred vedete.
In afara de Bianca, TOATE, dar absolut toate au venit acolo pt FOLLOWERS si pt IMAGINE. Numai dive cu bot de rata si cur de cimpanzeu ,au un ceaun de tate, 1mm³ de creier si 1 neuron,fuste pana in gat si tocuri pana in cer, cat mai decoltate si cat mai multa piele la vedere. (Pacat de parintii aia, care, cu sigurantă s au chinuit pt a va creste, cat de rusinos o fi pt ei sa va vada asa) Toate au in ochi doar FAIMA. Bravo tie, Bianca! Esti diferita mult de toate de acolo! Tie nu ti trebuie tocuri imense si fuste minuscule sa iubesti, tu iubesti si esti iubita si in trening.

Am ajuns sa vedem concurenti noi in Sezonul 2 din Puterea dragostei, si entru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.
Puterea Dragostei 10 octombrie 2019

Puterea Dragostei 10 octombrie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 17, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 2 Editia 81 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 10 octombrie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
EDITIE INTEGRALA.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: