Advertisement

duminică, 13 octombrie 2019

Ochii din Umbra din 13 Octombrie 2019

In aceasta seara continuam sa-l urmarim pe Ernest la Ochii din umbra, difuzat pe 13 Octombrie 2019, incepand cu ora 22:00, veti vedea un nou caz incredibil. De-alungul editiilor, Ernest a dat de numeroase personalitati, oameni care traiau o viata cu ochii inchisi si ceilalti din jur isi bateau joc nepasatori.
Ochii din Umbra

Astazi va fi un caz asemenator, mai ales ca un barbat si-a ales femeie de alaturi pe cateva principii pe care le credea cele mai bune. Ce a aflat ulterior despre ea, ramane sa aflam si noi in aceasta seara pe Kanal D. Nu pierdeti imaginile video cu toate momentele si aflati despre cine este vorba.

Ochii din Umbra 13 Octombrie 2019 HD

Tot de la ora 22:00, veti avea ocazia sa aflati mai multe despre viata femeii care si-a tradat sotul cu prima ocazie pe care a avut-o. Dar ce motiv a avut aceasta sa faca toate lucrurile, dar si ce s-a descoperit in urma acestora, vom vedea de la miezul noptii atunci cand show-ul ochii din umbra va fi difuzat.

Nu ratati toate acestea si vedeti cum va investiga totul Ernest, dar si ce momente vor fi redate. La final, totul se va afla, iar barbatul va avea o reactie incredibila. Cum se va termina totul, aflati in editia de la miezul noptii si nu pierdeti niciun moment important.
Asadar, va asteptam sa urmariti emisiunea Ochii din umbra de Duminica, 13 Octombrie 2019, incepand cu ora 22:00 pe Kanal D.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: