Advertisement

miercuri, 16 octombrie 2019

MasterChef Sezonul 7 Episodul 22 din 16 Octombrie 2019 HD

MasterChef 16 Octombrie 2019

Noul sezon vine cu foarte multe noutati, prima noutate este ca in acest sezon vom avea jurati noi, cei trei jurati ce ii vor pregati pe concurenti pentru marele premiu sunt, Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran, trei barbati de aceasta data care isi doresc sa aduca un plus acestei competitii. Dar acestea nu sunt toate noutatile, nu pierdeti premiera sezonului 7 difuzat doar pe Protv si pentru alte noutati.

MasterChef Sezonul 7 Episodul 22

Asadar in aceasta seara are loc premiera unei competitii de-a dreptul diferita fata de cum am fost obisnuiti pana acum. De aceasta data nu doar gustul conteaza ci si modul de preparare, daca pana acum concurentii erau obisnuiti sa isi prezinte preparatele gata facute in fata juratilor pentru a obtine cel mai ravnit sort din Romania, de aceasta data ei vor intra in grupuri de duel doi cate doi si vor gati in fata juratilor un preparat dintr-o categorie aleasa de cei trei chefi. Castigatorii duelurilor ii duce pe concurenti direct in bucataria Masterchef cu o sansa in plus spre marele premiu. Se anunta un sezon indraznet, telespectatorii vor simti din plin emotie, tensiune suspans dar si distractie. O competitie asa cum nu am mai vazut ne asteapta in sezonul cu numar 7 de la 20:30 pe protv.

MasterChef 16 Octombrie 2019

Asadar sfatul nostru este sa nu pierdeti premiera sezonului 7 din MasterChef, primul episod este difuzat in aceasta seara de Miercuri, 16 Octombrie 2019 de la ora 20:30. Avem trei chefi noi, Chef Samuel se descrie prin seriozitate, Chef Razvan prin umor iar Liviu Popescu prin profesionalism. Suntem cu totii coriosi sa-i descoperim pe noii concurenti ai noului sezon diseara de la 20:30 doar pe Protv.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: