Advertisement

duminică, 13 octombrie 2019

Mangalita Episodul 4 din 13 Octombrie 2019 HD

Cel mai nou serial de comedie al postului Antena 1, „Mangaliţa“, va avea premiera duminică, 29 septembrie, de la ora 20.00.
Mangalita 13 octombrie 2019

Antena 1 a produs un serial de comedie care se doreşte a fi o satiră a realităţii din oraşele de provincie, iar actorul principal promite că nivelul umorului îl depăşeşte pe cel deja întâlnit pe micile ecrane.

Mangalita Episodul 4

„Mangaliţa“ îl are în centrul atenţiei pe Stelian Manole, primarul aflat în fruntea urbei de peste 20 de ani, după ce a câştigat toate alegerile cu unanimitate de voturi. În prezent, el trage sforile să obţină cel de-al optulea mandat consecutiv. A fost prin toate partidele, e uns cu toate alifiile şi ştie toate şmecheriile. Poate să convingă pe oricine să facă orice şi are pe toată lumea la mână cu ceva. Viaţa locuitorilor oraşului Mangaliţa e dată peste cap de intrigile politice, administrative, mafiote şi amoroase ale anturajului extrem de colorat şi comic al domnului primar.

Mangalita 13 Octombrie 2019

Cel mai nou serial de comedie al postului Antena 1, „Mangaliţa“, va avea premiera duminică, 29 septembrie, de la ora 20.00. Producătorii spun că este o satiră a realităţii din administraţia locală a oraşelor mici. „Mangaliţa“ îl are în centrul atenţiei pe Stelian Manole, primarul aflat în fruntea urbei de peste 20 de ani, după ce a câştigat toate alegerile cu unanimitate de voturi. În prezent, el trage sforile să obţină cel de-al optulea mandat consecutiv.

A fost prin toate partidele, e uns cu toate alifiile şi ştie toate şmecheriile. Poate să convingă pe oricine să facă orice şi are pe toată lumea la mână cu ceva. Viaţa locuitorilor oraşului Mangaliţa e dată peste cap de intrigile politice, administrative, mafiote şi amoroase ale anturajului extrem de colorat şi comic al domnului primar.
Sursa: adev.ro
Acestea fiins spuse diseara va asteptam sa urmaritiMangalita Episodul 4 din 13 Octombrie 2019 nu ratati premiera unui super serial de comedie de la Antena 1, în fiecare duminică seara incepand cu ora 20:00.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: