Advertisement

sâmbătă, 19 octombrie 2019

Antitalent Episodul 1 din 20 Octombrie 2019 HD

În primul episod, trupa de actori va pune în scenă o serie de sketch-uri şi parodii. Printre acestea se numără scenete ce vor reface traseul concurenţilor la audiţiile „X Factor“, drama cuplurilor la Bonfire-ul de la „Insula iubirii“ şi clişeele programelor de teleshopping. În plus, invitatul special al ediţiei, prezentatoarea TV Andreea Marin, se va alătura în diverse parodii, înfăţisând diverse personaje.

Antitalent Episodul 1 COMPLET

„Antitalent”, cel mai nou show de umor marca Antena 1, are premiera duminică, pe 20 octombrie, de la 21:00. Dacă prezentatorul show-ului, Dan Bittman, va fi alături de invitatul special al primei ediții, Andreea Marin, trupa de actori de la Antitalent îi va duce pe telespectatori în punctul 0 al comediei cu o serie de sketch-uri și parodii foarte savuroase.

Antitalent 20 Octombrie 2019 HD

Printre acestea se numără scenete pline de haz și ironie, ce vor reface traseul concurenților la audițiile „X Factor”, drama cuplurilor la Bonfire-ul de la „Insula iubirii” și clișeele programelor de teleshopping. Acestea sunt doar o parte dintre numerele cu care actorii Antitalent vor stârni hohote de râs, iar elementul surpriză va consta în faptul că Andreea Marin se va alătura în diverse parodii, înfățișând diverse personaje.

„Antitalent“, emisiune prezentată de cântăreţul Dan Bittman, va debuta duminică, pe 20 octombrie 2019, de la ora 21.00. (sursa: a1.ro, adev.ro)
Server 1.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: