Advertisement

miercuri, 25 septembrie 2019

Sacrificiul 26 Septembrie 2019 Episodul 6

Doar eu am ramas cu impresia ca de fapt,Iris si Iulia cumva,si-au schimbat familile sau au fost schimbate la nastere? In episodul 5, mama Iulie se bucura cand o vede pe Iris si culoarea ei roscata, ea fiind roscata natural, apoi Iris se simte foarte rau,pleaca...ca dupa ce apare mama Iuliei, gusta mancarea si aflam ca are alergie la fructe de mare, ca mai apoi, Iris sa aiba aproape aceleasi simptome. Sa nu mai spunem de Iulia,cu coditele ei colorate si hainele la fel, se potriveste perfect in familia lui Iris.
Noul serial va avea două difuzări pe săptămână, respectiv în zilele de miercuri şi joi, este o saga de familie cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi, anunţă reprezentanţii postului.
Producţia va intercala trei poveşti a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.

Sacrificiul 26 Septembrie 2019

Serialul Sacrificiul, difuzat de Antena 1, începând de din 11 și 12 septembrie, de la ora 20.00, va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi. Din distribuția serialului Sacrificiul fac parte actori cunoscuți, nume mari ale cinematografiei românești.
Sacrificiul 26 Septembrie 2019

Sacrificiul, noul serial Antena1 produs de Ruxandra Ion, are în distribuție actori de excepție.

Imi place dansul Episodul 6

Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Viginia Rogin, Marian Râlea, Claudiu Istodor, Mihai Sandu Gruia, Bogdan Stanoevici, Cristi Iacob, Denis Hanganu, Oana Cârmaciu, Ioana Blaj, Mihai Cãlin, Cristina Ciobãnaşu, Oana Zãvoranu, Vlad Gherman, Doiniţa Oancea, Ana Creţu, Daniel Nuţă, Alexandru Ion, Michaela Prosan, Cosmina Dobrotã, Andrei Barbu, Damian Draghici, Alina Florescu, Dorian Popa, Gabi Ciocan, Emi Baroc, Conrad Merincoffer, Julia Marcan şi Tudor Roşu fac parte din distribuţia serialului de la Antena 1.

Nu pierdeti in aceasta seara episodul 6 din cel mai asteptat serial Romanesc, Sacrificiul 26 septembrie 2019, de la ora 20:00 Sursa: a1.ro

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: