Advertisement

luni, 9 septembrie 2019

Puterea Dragostei din 9 Septembrie 2019 HD

Fiind tratati nedrept de catre Andreea Mantea sau de catre organizatori, Bianca si Livian ar face bine sa plece acasa. Nu inteleg de ce mai stau daca nu este respectata iubirea lor, daca nu sunt lasati sa-si vada in liniste de relatia lor. Vor vedea toti cum va scadea raitingul emisiunii. Bianca are acea gingasie care place oamenilor. De certuri si mahalagisme sunt amatori doar cei care se complac cu asemenea atmosfera de viata. A scapat lumea de urletele Roxanei si a dat de cele ale Andreei, Ligiei si Marianei, mai nou urla si Mari, au innebunit aproape toate fetele.

Am ajuns sa vedem concurenti noi in Sezonul 2 din Puterea dragostei, si entru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.
Puterea Dragostei 9 septembrie 2019

Puterea Dragostei 9 septembrie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 17, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 2 Editia 49 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 9 septembrie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Editie integrala HD.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: