Advertisement

duminică, 8 septembrie 2019

Puterea Dragostei din 8 Septembrie 2019 Gala

Fetele de la hotel si in emisiune se dadea indragostit si victima. Acum doua saptamni spunea ca a ajuns la alt nivel vrea sa cunoasca omul nu ambalajul ....si el face cuplu in 3 zile de filmari , culmea cu una despre care se spune ca a fost escorta italienilor ...sunt poze , mesaje ...negru oe alb . Daca ar veni Roxi si Ana si ar spune tot c stiu despre el ...din afara emisiunii ....de credeti ca Ana nu a vrut o relatie serioasa cu el....de ce Roxana a spus de multe ori in emisiune ca ea are bun simt si nu aduce tot ce se intampla de fapt in spate.

Am ajuns sa vedem concurenti noi in Sezonul 2 din Puterea dragostei, si entru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.
Puterea Dragostei 8 septembrie 2019

Puterea Dragostei 8 septembrie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 17, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 2 Editia 48 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 8 septembrie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Prima parte de la ora 16.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: