Puterea Dragostei din 5 Septembrie 2019 Sezon Nou

Puterea Dragostei din 5 Septembrie 2019 Sezon Nou

Au apărut scuzele lui Mary față de ceilalți 3,după live-ul lui Baxter?! Dacă nu ar cam fi cazul Mary! Au încercat să te atenționeze că nu e ok să îi sufli în borș, că omul a venit cu un scop,da tu nu și nu!!Și cere-ți scuze și față de iubitul tău, ți-a plăcut cum îl lua azi în căruță limbricul?! Uneori prietenii adevărați pot spune cuvinte care dor dar care sunt adevărate!Și nu ca să îti facă rău,ci ca să nu îti faci rău singură! Ar trebui să te gândești la asta!

Am ajuns sa vedem concurenti noi in Sezonul 2 din Puterea dragostei, si entru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.
Puterea Dragostei 5 septembrie 2019

Puterea Dragostei 5 septembrie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 17, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 2 Editia 44 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 5 septembrie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Prima parte de la ora 11.
A doua parte de la ora 17.

0 Response to "Puterea Dragostei din 5 Septembrie 2019 Sezon Nou"

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel