Advertisement

sâmbătă, 28 septembrie 2019

Puterea Dragostei din 29 Septembrie 2019

Doare cam prea tare ceea ce s-a întâmplat la adresa acestei fete. Faptul că ea e o femeie extrem de puternică și duce toate aberațiile ce i se pun în cârcă, nu vă permite să o loviți fără oprire și conștientizare. Faptul că ea, de multe ori nu vrea să intre în polemici cu oameni de nimic, care o jignesc gratuit, nu înseamnă că e de acord cu toate acestea, ci că e suficient de inteligentă încât să cedeze într-un conflict apărut din răutatea și invidia unor persoane.
E o femeie care este în stare să mute și munții pentru a-i fi bine persoanei iubite, o femeie cu un suflet imens, dar care nu a permis oricărei persoane să vadă asta. Motivele sunt infinite pentru care spun cu mâna pe inimă că este un om minunat. Ar putea să se laude cu gesturile ei de bunătate la adresa altor oameni non stop, dar a ales să facă bine și să nu mediatizeze asta. Puteți face diferența cu ochiul liber între cum se comportă ea într-un conflict și cum se comportă alte persoane din casă. Chiar vă îndemn să mai luați încă o dată cel mai recent conflict și anume cel cu Bia, să vedeți cu câtă eleganță a tratat fata asta momentul în care Bia o jignea și voia să sară la ea la bătaie.
Un singur lucru vreau să mai spun, de fapt să reiau... Bianca este un om puternic și asta vă frustrează mai mult ca orice! Nu pe toți cei care citiți asta, ci doar pe cei care înceacă să o denigreze!😉
Om frumos, inteligent, blând, iubitor, devotat, om care și-a câștigat respectul majorității celor ce se uită la emisiune! Nu cred că uită cineva faptul că peste jumătate din urmăritori susțin Bianca! Pe merit! Capul sus, suflet frumos! Găsește forța de a te ridica, la fel cum ai făcut mereu până acum! Te iubim!

Am ajuns sa vedem concurenti noi in Sezonul 2 din Puterea dragostei, si entru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.
Puterea Dragostei 29 septembrie 2019

Puterea Dragostei 29 septembrie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 17, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 2 Editia 69 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 29 septembrie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Prima parte de la ora 16.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: