Advertisement

duminică, 22 septembrie 2019

Puterea Dragostei din 22 Septembrie 2019 HD

Doamne ce de invidie nu am crezut ca noi oameni am ajuns sa ne mancam intre noi dragilor este doar o emisiune care cat de curand o sa ia sfarsit. Nu vedeti ca fug pe capete multa cearta si nu vad dece cata barfa si cat o urasc pe Bianca nu sunt fan Bianca dar la toti pe Buze Bianca in special Andreea Piruica are atata ura incat ar paruio toata ziua A uitasem de None va spun drept sunt batrana si eu nu masi uita la None n-are nimic frumos nu stiu fetele astea sunt oarbe numai cum rade cu dinti aia si vad un cal in fata ochilor barfa mare si prostie multa oare acesti copii nu or avea parinti ?

Am ajuns sa vedem concurenti noi in Sezonul 2 din Puterea dragostei, si entru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.
Puterea Dragostei 22 septembrie 2019

Puterea Dragostei 22 septembrie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 17, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 2 Editia 62 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 22 septembrie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Editie integrala.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

1 comments:

  1. None Il aseaza Livian la locul de unde a venit,omul ala a incercat sa fie cu bun simt cu toata lumea,dar nu se poate asa ca are grija de toti si sa nu se mai mire toata lumea ca de ce ii tine apararea, omul de langa tine indiferent de situatie trebuie sa fie alaturi de tine.

    RăspundețiȘtergere