Advertisement

marți, 10 septembrie 2019

Puterea Dragostei din 11 Septembrie 2019 HD

Nu stiu de unde sa incep. Deci eu chiar nu inteleg, ce sustineti voi? Puterea rautatilor si a invidiei sau Puterea dragoste? Dupa atata timp Mary si Bianca au reusit sa isi gaseasca pe cineva. Voi in loc sa-i sustineti, ca de asta se numeste puterea dragostei, voi ce faceti, aruncati cu pietre in ei? Nu e de ajuns ca aproaoe toate fetele din emisiune o critica pe Bianca si o faca in tot felul, eu sa fi fost in locul ei nu as fi rezistat. Acuma ce sa vezi intra None cum nu e de ajuns mai intra si Roxana si cum asta nu ar fi fost suficient, jumate din vechii concurenti au cerut sustinatorilor lor sa o voteze pe Andreea. Atata ura si invidie pot sa aiba pentru Bianca. Draga Andreeam nu te mai da mare ca ai luat-o pe Bianca la voturi pentru ca nu e dupa meritul tau. Bianca fi tare tu pot, si tu Livian daca intradevar ai sentimente pentru ea, acuma este momentul sa-i demonstrezi, sa o sustii si sa nu lasi pe nimeni sa isi bata joc de ea. Ii ajunge si ei pana la urma e om si ea.

Am ajuns sa vedem concurenti noi in Sezonul 2 din Puterea dragostei, si entru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.
Puterea Dragostei 11 septembrie 2019

Puterea Dragostei 11 septembrie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 17, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 2 Editia 51 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 11 septembrie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Prima parte de la ora 11.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: