Advertisement

marți, 10 septembrie 2019

Las Fierbinti 10 Septembrie 2019 Sezonul 16 Episodul 1

Las Fierbinți, serialul de comedie de pe Pro TV, revine în septembrie cu sezonul cu numărul 16. Producția va avea premiera pe 10 septembrie (marți), de la ora 20.30. Iar serialul este programat, ca și până acum, în zilele de marți și joi, de la 20.30. Un lucru pe care nu-l știau până acum fanii serialului este că Aspirina, una dintre cele mai iubite personaje din producția de comedie, nu exista la început. Mimi Brănescu l-a creat special pentru soția sa, Mirela Oprișor, care avea la început un rol de doctor sau al unui profesor. De asemenea, cei care urmăresc liniștiți episoadele trebuie să știe că actorii petrec mai bine de 12 ore pe zi la filmări.

Las Fierbinti Sezonul 16 Episodul 1

Pe lângă replicile savuroase care îi fac până și pe actori să râdă copios la filmări și să iasă din personaj frecvent, nevoiți fiind să tragă multe duble, altul este impedimentul major. De-a lungul timpului, Las Fierbinți, serialul de comedie cu care Pro TV cucerește audiențele în fiecare an, a oferit publicului numeroase scene memorabile. Una dintre acestea îl are în prim-plan pe Dorel, fratele cârciumarului Bobiță. De altfel, momentul în care personajul interpretat de Mihai Rait Dragomir, a adus zâmbetul pe buzele a milioane de români, devenind în scurt timp virală pe Youtube.

Las Fierbinti 10 Septembrie 2019

În respectiva scenă, Bobiță observă că fratele său a început să se comporte ciudat și îi încolțește imediat în minte ideea că acesta s-a îndrăgostit. Curios din fire, cum îl știm cu toții, simpaticul cârciumar interpretat de Mihai Bobonete începe să-l „tragă de limbă” în stilul caracteristic, pentru a afla toate amănuntele despre noua cucerire a lui Dorel. Al 16-lea sezon al serialului "Las Fierbinţi" va fi difuzat la Pro TV din 10 septembrie 2019, în fiecare marţi şi joi de la ora 20.30.

 

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: