Advertisement

luni, 2 septembrie 2019

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 1 din 2 Septembrie 2019

„Lacrimi la Marea Neagră”, noul serial turcesc de la Kanal D, debutează la începutul lunii septembrie. Producția începe pe 9 septembrie, de la ora 20:00. Urmareste serialul Lacrimi la Marea Neagra Episodul 1 din 2 Septembrie 2019 online difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00 avem super serialul ce ne prezinta o poveste incredibila de viata. Serilaul le va aduce telespectatorilor povestea incredibila a unei femei care lupta sa scape de violenta sotului ei, inneguratul Vedat (interpretat de Mehmet Ali Nuroglu). Nefes (Irem Helvacioglu) devine simbolul femeii care reuseste sa se elibereze si sa-si construiasca singura destinul, iar lumina calauzitoare ii este chiar iubirea.

Nefes este numele presonajului principal, interpretat de actrița Irem Helvacioglu. Acesta luptă să-și recapete libertatea dintr-o relație plină de violență și să depășească traumele psihice provocate de aceasta. .

Lacrimi la marea neagra episodul 1

Femeia ia decizia de a iesi din sfera violentei sotului manifestata asupra ei si a fiului lor. Fiecare incercare de evadare din calvarul prin care trece aceasta nu are succes pana cand il intalneste pe Tahir Kaleli, interpretat de Ulas Tuna Astepe, fiul unei familii conservatoare.

Nefes, eroina serialului, pare desprinsă din statistici dramatice. Dar, în același timp, se desprinde de acestea. Fragila Nefes se transformă din victimă într-o femeie puternică, hotărâtă să-și schimbe soarta și, mai ales, capabilă de o mare iubire care o va vindecă. Mare parte din acțiunea serialului se desfășoară pe țărmul turcesc de la malul Marii Negre, iar publicul din România va avea bucuria să descopere acest spațiu familiar în care se dezvoltă scenariul extrem de alert și intens al producției. Nu pierdeți din această toamna, la Kanal D, 'Lacrimi la Marea Neagră', un serial care va emoționa profund prin subiectul extrem de sensibil și actual, va cuceri milioanele de privitori prin scenariu credibil, jocul actorilor și, nu în ultimul rând, prin frumusețea unui peisaj sălbatic și familiar totodată.

Lacrimi la marea neagra 2 septembrie 2019

Nu pierdeti in aceasta seara Lacrimi la marea neagra. Telespectatorii romani vor avea ocazia sa descopere, din 2 Septembrie 2019 primul episod la Kanal D, de la ora 20:00, povestea si personajele acestui serial care se anunta un adevarat fenomen si in Romania.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: