Advertisement

marți, 3 septembrie 2019

Insula Iubirii Sezonul 5 Episodul 21 din 8 Septembrie 2019

Mai ramane un episod, ce o fii oare? Sper ca Gia nu reía relatia cu Bogdan, Teo daca accepta cererea in casatorie si a ratat viata, in rest... Costa fiind parasit de Niko II baga 2 3 vrajeli Gecutei si ea pica doar sa indragostit de 2 ori in 3 sapt, o reindragostire e floate la ureche.

Premiera sezonului irezistibil incepe, si dupa cum ati putut vedea inca de la prima editie se anunta un show epic la Insula iubirii , a celui mai intens reality show din cate exista. Thailanda, soare, perechi de indragostiti, intr-un cuvant paradis cu un regulament, baietii pe o insula iar fetele pe alta, sase tentatii pentru ei si tot atatea pentru ele.

Totul fara telefon si internet, va invinge oare dragostea adevarata orice tentatie aici in paradisul din Thailanda? Tentatia depaseste imaginatia pe Insula iubirii.

Insula iubirii 8 septembrie 2019

Insula iubirii 8 septembrie 2019 HD

La doar cinci zile distanta de cea mai intensa experienta traita, in cel de-al patrulea sezon, Insula iubirii a primit o noua serie de concurenti dispusi sa isi expuna relatiile. Astfel, in timp ce fostii concurenti inca incercau sa invete sa traiasca de acum inainte cu consecintele faptelor lor, alte cupluri la fel de increzatoare si de determinate sa castige lupta cu ispitele, au pornit pe drumul de 10.000 de kilometri convinsi ca iubirea lor va triumfa.

Insula Iubirii Sezon 5 Episodul 21

Doua insule, patru cupluri acelasi sentiment, fiecare isi urmeaza calea a ispitirii sau a dragostei, cele sase dintre ispitele din sezonul 5 Insula Iubirii sunt Mircea, Adrian Savin, Ionuț Gojman, Irina, Nicoleta si, cea mai noua ispita Adrian Demetrian. Insula Iubirii este experienta care ofera, doar celor care o cer și apeleaza de buna voie prin inscrierea la casting, ceea ce ei pretind ca vor sa afle personalitatea partenerilor și realitatea din cuplul lor, indiferent daca interesele lor reale sunt diferite de ceea ce ei declara ca viseaza. Sursa a1.ro

In aceasta zi de luni putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Insula iubirii transmisa in data de 8 septembrie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Server 1.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

1 comments:

  1. Sunt curioasa dacă Eusebiu va pleca cu fosta actuala împreună sau separat. Hehe

    RăspundețiȘtergere