Advertisement

vineri, 6 septembrie 2019

Imi place dansul din 7 Septembrie 2019 Editia 3

Ritm, evolutii de dans exceptionale, muzica buna, tensiune si concurenti motivati sa isi demonstreze talentul, toate acestea ii asteapta pe telespectatori, din toamna, la Kanal D, odata cu lansarea celei mai intense competitii a dansului: „Imi place dansul”.

Imi place dansul 7 septembrie 2019
Concurentii isi vor demonstra calitatile artistice intr-o gama variata de stiluri de dans, iar evolutiile lor vor fi insotite de cele mai tari hituri ale momentului. Jurati exigenti vor evalua performanta candidatilor pe parcursul emisiunii.

Imi place dansul 7 Septembrie 2019

Show-ul de dans, prezentat de Victor Slav și Cristina Dorobanțu, începe sâmbătă, 31 august, de la ora 20:00. Producția, cu Beatrice Rancea, Emil Rengle, Cocuta si CRBL în juriu, va fi difuzată în fiecare sâmbătă și duminică. „Îmi place dansul” pune la bătaie un premiu de 100.000 de lei și este bazat pe formatul internațional - The Dance Floor.

Imi place dansul Episodul 3

Beatrice Rancea are rețeta perfectă a câștigătorului show-ului “Îmi place dansul”, juratul enumerând calitățile pe care trebuie să le întrunească acesta. “Sper să nu se teamă de mine concurenții. Am fost și eu interpret foarte mulți ani, știu ce emoții au și cât de tare își doresc să impresioneze telespectatorii, dar și pe noi, jurații. Voi face tot posibilul pentru ca ei să se simtă foarte relaxați în prezența noastră. Câștigătorul show-ului trebuie să aibă foarte multe calități; în primul rând, să iubească dansul dincolo de scenă, energia lui să treacă dincolo de micul ecran, în inimile telespectatorilor. Suntem pregătiți, cu toții, să oferim seri minunate, în fiecare sâmbătă și duminica, la Kanal D”, spune Beatrice Rancea. Citeşte întreaga ştire: Primele imagini de pe platoul emisiunii „Îmi place dansul”.

Nu pierdeti in aceasta seara editia a 3-a din cel mai asteptat reality-show, Imi place dansul 7 septembrie 2019, de la ora 20:00 Sursa: kanald.ro

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: