Advertisement

vineri, 9 august 2019

Puterea Dragostei din 9 August 2019 Sezon Nou

Scrisoarea Biancai pentru Livian citita in emisiunea de azi... superb!

"Surprinzător, dar ai apărut in viața mea, când mă așteptam cel mai putin...Nu știu cum ai fost ales sau cine te-a trimis, dar o să-ți spun un secret : concurenții au fost aleși, in așa fel încât să fie compatibili unii cu alții...Am fost supuși unor teste si nici macar nu ne-am dat seama...iar eu cred, ca noi doi, am fost aleși unul pentru celălat! E noapte, iar eu, la 30 de minute după ce am vorbit cu tine, inca zambesc...Nu stiu sa folosesc cuvintele, ca si tine...tu ai darul tău, si nu știu daca știi, cât de diferit ești de restul băieților!...Asta nu e o scrisoare de dragoste, ci o scrisoare pentru sufletul tău, ca să te prețuiești mai mult si să-ți cunoști valoarea.

Ești un barbat adevarat și meriți fiecare cuvințel, pe care-l voi scrie!...Nu știu daca ești conștient, dar ai reușit sa umpli fiecare gol creat, din sufletul meu, cunoscând atâția bărbați nepotriviți...Am crezut mereu ca problema e la mine...dar nu a fost așa! Tu m-ai ajutat să.mi recapat increderea in mine, ce pot doar să-ți mulțumesc...Nu vreau să-ți mulțumesc doar prin cuvinte, ci si prin fapte...dar asta îți voi demonstra pe parcurs. Nu realizezi cât de complex ești, si ce minte agera poți avea...ai o inteligență nativa si trebuie sa profiți de ea...Aici in emisiune, ca voi mai fi sau nu, vreau sa profiți de cunoștințele tale si sa "distrugi" tot!

Vorba ta, TU MĂ FACI SĂ FIU CEA MAI BUNA VERSIUNE A MEA! Asta vreau de la tine, indiferent unde te vei afla...Iar gandidu- mă la ceea ce simt pentru tine, nu ma atragi doar psihic, ci și fizic! Efectiv, îmi tot imaginez, cum te sărut pe buze, pe obraji, pe gât și pe frunte...si nu ma pot bucura, așa cum am făcut la "date", dar ma țin tare, și ma bucur să te știu la câțiva metri de mine...

Iar acum, ca să nu ți se pară prea mult ceea ce am scris, o sa mă opresc! Mi.am aprins țigara, și parca m-am trezit la realitate...parcă e prea frumos ce simt...sper sa nu visez cu ochii deschiși...In incheiere...așa cum mă știi...a ta, Bibi!"
Am ajuns sa vedem concurenti noi in Sezonul 2 din Puterea dragostei, si entru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.

Puterea Dragostei 9 august 2019

Puterea Dragostei 9 august 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 17, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 2 Editia 20 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 9 august 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Editie integrala.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

2 comments:

  1. Livian este cel mai potrivit pentru Bianca sper sa tina de au început însă nu se știe.

    RăspundețiȘtergere
  2. Andreea asta este foarte rea și are un tupeu extraordinar nu știu ce caută în acest show personal cred ca a venit și ea doar pentru afirmare

    RăspundețiȘtergere