Advertisement

miercuri, 7 august 2019

Puterea Dragostei din 8 August 2019 Sezon Nou

Eu personal consider ca Jador, Bianca si Mary nu is mai au rostul in aceasta emisiune, Jador nu vrea relatie, vrea decat publicitate la plansaturile lui de melodii! Bianca o perversa sustinuta de turci, o ciudoasa care baga intriga in toate relatiile care sunt un pericol ptr ea, iar Mary o mahalagioaica care vrea sa se tavaleasca prin emisiune, apelul meu este sa avertizam ceilalti concurenti sa ii voteze pe cei 3 la eliminare au mâncat destul!
Am ajuns sa vedem concurenti noi in Sezonul 2 din Puterea dragostei, si entru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.

Puterea Dragostei 8 august 2019

Puterea Dragostei 8 august 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 17, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 2 Editia 19 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 8 august 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Editie completa.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

2 comments:

  1. Rajule stai linistit baiatule ca Jador este cunoscut chiar daca de acum, de tine nu a auzit nimeni pana sa vii in emisiune si oricum te crezi deja connect'r

    RăspundețiȘtergere
  2. Mariana este avocata tuturor și cea care calmează totul ����

    RăspundețiȘtergere