Advertisement

marți, 6 august 2019

Puterea Dragostei din 7 August 2019 Sezon Nou

Bianca este prea desteapta raportata mai ales la multi din casa. Daca ati avea o sora,fiica precum Bianca,de ex cu cine credeti ca ar merita un cuplu? Bianca este o persoana desteapta si are multe alte motive ptr a nu crea relatie cu orice ciurli-burli. Aici trebuie sa-si joace un rol si ptr asta este in emisiune,ptr ca ea creeaza un echilibru, fata educata, frumoasa, feminina si nu cu aere de haladite zbarcite, manelizate, botuxate, ptr asta este in emisiune.
Am ajuns sa vedem concurenti noi in Sezonul 2 din Puterea dragostei, si entru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.

Puterea Dragostei 7 august 2019

Puterea Dragostei 7 august 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 13, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 2 Editia 21 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 7 august 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Episod complet.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

2 comments:

  1. Jador este la fel de fals ca Bianca, acestia nu au ce cauta in casa sunt atat de prefacuti incat si-au creat propriile jocuri strategice numai sa capteze atentia fanilor si promovare atat..

    RăspundețiȘtergere
  2. Treaba e simpla după cum se poate vedea, fiecare trebuie sa facă show așa că nu va mai agitați degeaba

    RăspundețiȘtergere