Advertisement

duminică, 4 august 2019

Puterea Dragostei din 5 August 2019 Sezon Nou

Imi place de Ella dar îl înțeleg și pe Jador ca e deranjat ca ea a intrat ptr Bogdan in emisiune. Plus ca el știe niște gesturi nesărate pe care ea le-a făcut lui Bogdan pe video. Exagerează Jador uneori dar sa nu credeți ca e nebun.. știe el multe ce nu vrea sa le spună despre ea. In orice caz eu tot sper ca el sa facă cuplu cu Ella. La fel chiar dacă o susțin pe Bianca mi-aș dori sa nu se bage in povestea nimănui.
Am ajuns sa vedem concurenti noi in Sezonul 2 din Puterea dragostei, si entru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.

Puterea Dragostei 5 august 2019

Puterea Dragostei 5 august 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 13, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 2 Editia 19 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 5 august 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Episod integral.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

1 comments:

  1. Ce hoata este femeia asta Ella, pana și Mariana este mai puțin artificială decât ea

    RăspundețiȘtergere