Advertisement

marți, 27 august 2019

Puterea Dragostei din 28 August 2019 Sezon Nou

Pardon dar Bianca nu a fost in aceiasi situatie. Bibi a fost urâtă pentru ca a castigat jumatate di finalele săptămânale si era posibil sa castige si finala ceea ce s-a intamplat.A fost urâtă pentru ca l-a placut pe None. A fost urâtă pentru ca Iancu se simțea foarte bine cand vorbea cu Bianca. De aia au intrat dracii in Roxana cand Iancu i-a spus Bianca ca o place in timp ce Roxana si Iancu se întâlnea afara si făceau citez"ne-am sărutat si am facut de toate afara". Mariana e enervantă pentru ca vorbeste peste toti . E enervantă pentru ca băieții o suportă pentru ca le e milă de ea(le-a povestit trecutul ei ) iar ea o face pe nebuna ,vezi cazul de azi cu Bianca si Livian. Ca sa nu credeti ca asta este doar parerea mea i-a spus-o Jador acum cateva zile"Mariana ai devenit cam vulgara.

Am ajuns sa vedem concurenti noi in Sezonul 2 din Puterea dragostei, si entru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.
Puterea Dragostei 28 august 2019

Puterea Dragostei 28 august 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 17, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 2 Editia 37 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 28 august 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Prima parte de la ora 11.
A doua parte de la ora 17.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: