Puterea Dragostei din 27 August 2019 Sezon Nou

Puterea Dragostei din 27 August 2019 Sezon Nou

Am ajuns sa vedem concurenti noi in Sezonul 2 din Puterea dragostei, si entru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.

Puterea Dragostei 27 august 2019

Puterea Dragostei 27 august 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 17, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 2 Editia 36 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 27 august 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Editie integrala.

1 Response to "Puterea Dragostei din 27 August 2019 Sezon Nou"

  1. degeqba spune ligi ca se stia. Nu are asemanare cu ce a facuy Bianca. Cineva trebuia sa spuna ca sa ii dea afara pe Adelin si Stefania si sa nu ii faca de ras ca ei sunt cuplu deja si aveau nevoie de cineva care sa ii spuna la tv. Cum l a toti le a fost fricasa nu para turnatori, neputand spune ca de fapt e regie si ca se stia, Bianca a fost singura ce a avut balls sa zic asa. In rest tine secret tot si ea si restu. In schimb asta Ligi a facut o pt bani

    RăspundețiȘtergere

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel