Advertisement

miercuri, 14 august 2019

Puterea Dragostei din 14 August 2019 Sezon Nou

Cel mai urat lucru e sa te legi de fizicul unei persoane si uite ca mai exista si persoane care nu sunt superficiale si vad dincolo de fizic, care oricum e trecator. De aceea suntem atât de înapoiati ca si tara, pentru ca multi încă au o gândire limitată, în alte țări se fac tot felul de campanii educative pe această temă, din cauza genului asta se gandire adolescentele sunt din ce in ce mai complexate de felul în care arată.
.
Am ajuns sa vedem concurenti noi in Sezonul 2 din Puterea dragostei, si entru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.

Puterea Dragostei 14 august 2019

Puterea Dragostei 14 august 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 17, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 2 Editia 23 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 14 august 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Prima parte de la ora 11.
A doua parte de la ora 17.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

1 comments: