Advertisement

luni, 12 august 2019

Puterea Dragostei din 12 August 2019 Sezon Nou

Lui Bogdan si asa nu i-a placut de Bianca. Ar fi vrut ea spre final cand a vazut ca un sezon intreg toti au refuzat o cu toata sustinerea ei. Fata asta nu va face purici multi nici cu Livian, se vede ca el nu prea e atras de ia. Se vede cand ea il tot pupa mereu, el ii infige mana in par si o indeparteaza. Poate ea o percepe ca pe o gluma, dar gluma asta se repeta de vreo 4-5 ori la rand. Ca si ei, si lui Livian ii fug ochiii dupa altele ca si ea dupa altii.
.
Am ajuns sa vedem concurenti noi in Sezonul 2 din Puterea dragostei, si entru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.

Puterea Dragostei 12 august 2019

Puterea Dragostei 12 august 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 17, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 2 Editia 22 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 12 august 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Prima parte de la ora 11.
A doua parte de la ora 17.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: