INSULA IUBIRII Sezonul 5 Ep 18 din 19 August 2019 HD

INSULA IUBIRII Sezonul 5 Ep 18 din 19 August 2019 HD

M-ați înnebunit cu “naiva” de Geanina. Naiva esti la 16 ani când te îndrăgostești copilărește. Și plus ca și aia la 16 ani ar știi sa își gestioneze viața mai bine decât marioneta asta. Dacă ea a mers pe ideea ca Denisa ii este prietena, deși au avut de la început discuții despre cum sa îl împartă de Andi, ele fiind niște concurente intr-o emisiune tv unde te duci sa îți testezi relația... atunci iertati-ma ca nu ii port mila. Plus ca Geanina l-a vrut pe Andi numai dintr-o ambiție, ceea ce s-a și văzut, ca n-are vreo tragere sufleteasca spre el.

Premiera sezonului irezistibil incepe, si dupa cum ati putut vedea inca de la prima editie se anunta un show epic la Insula iubirii , a celui mai intens reality show din cate exista. Thailanda, soare, perechi de indragostiti, intr-un cuvant paradis cu un regulament, baietii pe o insula iar fetele pe alta, sase tentatii pentru ei si tot atatea pentru ele.

Totul fara telefon si internet, va invinge oare dragostea adevarata orice tentatie aici in paradisul din Thailanda? Tentatia depaseste imaginatia pe Insula iubirii.

Insula iubirii 19 august 2019

Insula iubirii 19 august 2019 HD

La doar cinci zile distanta de cea mai intensa experienta traita, in cel de-al patrulea sezon, Insula iubirii a primit o noua serie de concurenti dispusi sa isi expuna relatiile. Astfel, in timp ce fostii concurenti inca incercau sa invete sa traiasca de acum inainte cu consecintele faptelor lor, alte cupluri la fel de increzatoare si de determinate sa castige lupta cu ispitele, au pornit pe drumul de 10.000 de kilometri convinsi ca iubirea lor va triumfa.

Insula Iubirii Sezon 5 Episodul 18

Doua insule, patru cupluri acelasi sentiment, fiecare isi urmeaza calea a ispitirii sau a dragostei, cele sase dintre ispitele din sezonul 5 Insula Iubirii sunt Mircea, Adrian Savin, Ionuț Gojman, Irina, Nicoleta si, cea mai noua ispita Adrian Demetrian. Insula Iubirii este experienta care ofera, doar celor care o cer și apeleaza de buna voie prin inscrierea la casting, ceea ce ei pretind ca vor sa afle personalitatea partenerilor și realitatea din cuplul lor, indiferent daca interesele lor reale sunt diferite de ceea ce ei declara ca viseaza. Sursa a1.ro

In aceasta zi de luni putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Insula iubirii transmisa in data de 19 august 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Server 1.

1 Response to "INSULA IUBIRII Sezonul 5 Ep 18 din 19 August 2019 HD"

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel