Advertisement

miercuri, 21 august 2019

Gazda perfecta din 21 August 2019 Ep.13

Emisiunea Gazda Perfecta aduce in prim-plan inca de la inceput, un grup de 5 oameni care nu ştiu nimic unul despre celălalt încearcă să demonstreze că ospitalitatea şi abilităţile culinare îi recomandă pentru a fi o gazdă desăvârşită. În fiecare zi, timp de o săptămână, cei 5 vor concepe meniuri sofisticate şi vor încerca să creeze o atmosferă cât mai primitoare în casele lor pentru a-i convinge pe ceilalţi de calităţile personale.

Gazda perfecta Episodul 13 din 21 August 2019

La finalul fiecărei cine, concurenţii vor oferi puncte celui care le-a fost gazdă, însoţite bineînţeles de laude sau critici, iar la sfârşitul ediţiei, câştigătorul, cel care acumulează cel mai mare punctaj, va primi titlul de Gazda Perfectă şi un premiu de 10.000 Ron.
Gazda perfecta 21 August 2019

Vara aceasta, românii dau testul ospitalităţii, în cadrul celui mai proaspăt show de la Antena 1. Începând din 5 august, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:00, Antena 1 caută Gazda Perfectă. Citeşte întreaga ştire: Olivia Păunescu, despre „Gazda perfectă”, emisiunea care începe în luna august la Antena1. Sursa :a1.ro

Nu pierdeti a 13 a editie din aceasta saptamana alaturi de Olivia Paunescu, astazi 21 August 2019 emisiune disponibila oricand si pe antenaplay.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: