Advertisement

luni, 8 iulie 2019

Puterea Dragostei din 9 iulie 2019 HD

Unii scriu ca s-ar fi decis castigatorul emisiunii in persoana Siminei. Este posibil ca producatorii sa treaca peste vointa telespectatorilor? Bianca ar trebui sa fie votata in continuare de admiratorii care au placut-o si au votat-o atatea luni si au tinut-o pe primul loc, sa ramana in continuare prima. Bianca este cea mai delicata, educata si cu bun simt dintre concurente.

Defecte au toate concurentele, dar Bianca are mai multe calitati si mai putine defecte decat celelalte concurente. Are o sensibilitate aparte, data de educatia primita. Ea merita marele premiu, nu mahalagioaica de Simina. Nu e concurs de frumusete. Iar marea ei dragoste, Alex, e un fiasco. Cum sa iasa o persoana ca Simina castigatoare? A iesit in evidenta numai prin intrigi si certuri. Se leaga permanent de toti, are un mod de exprimare hahait, neinteligibil, un vocabular limitat, a umplut de boli fetele din casa. Ce model de tanara este? Ce plus a adus emisiunii? Cum sa iasa mahalaua de Simina pe locul I si isterica de Roxana pe locul II? Nu cred ca aceasta este vointa telespectatorilor si a producatorilor.

Pentru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.

Puterea Dragostei 9 iulie 2019

Puterea Dragostei 9 iulie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 13, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 1 Editia 200 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 9 iulie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Editie integrala.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: