Advertisement

vineri, 5 iulie 2019

Puterea Dragostei din 6 iulie 2019 HD

Dacă se enervează Roxana, este trimisă la hotel cu Iancu să se calmeze. Un duș în doi, schimbate hainele de pe ei și vin proaspeți, calmi, răzând! Așa că emisiunea poate continua! C-a bătut-o pe Bianca? A, nu este ceva nou. Chiar ni s-a sugerat c-a provocat-o cumva Bianca!! Culmea, chiar ni se spune câte a răbdat timp de 7 luni Roxana în această emisiune!

Dragi realizatori, cum de timp de 8 luni noi am văzut cât și câte a răbdat Bianca, foarte multe chiar de la Roxana, iar spre finalul emisiunii vreți să ne convingeți că este invers? Nu vă întrebați, cum de Bianca este cea mai votată? Stim foarte bine că ceilalți premiați nu erau pe voturile telespectatorilor ci făcuți de realizatori doar pentru a filma mult înainte, să terminați mai repede, s-aveți liber pt alte emisiuni. Dar să vă bateți joc de o fată tânără doar pentru că o vedeți atât de tenace, sănătoasă, hotărâtă s-ajungă până la final! Bianca, capul sus, suntem alături de tine! Să știi că ești cea mai admirată, iubită,apreciată, cea mai votată din această emisiune!
Pentru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.

Puterea Dragostei 6 iulie 2019

Puterea Dragostei 6 iulie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 13, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 1 Editia 198 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 6 iulie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Prima parte de la ora 17..

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: