Advertisement

joi, 11 iulie 2019

Puterea Dragostei din 12 iulie 2019 Editie integrala

Chiar nu am inteles niciodata de ce lui Zanoaga ii sunt permise atat de multe, dar cand un alt concurent ajunge la capatul rabdarii si izbucneste atunci Andreea il critica..nu e corect. Alex ne-a demonstrat că are vocabularul plin de invective, ne-a demonstrat cum trebuie jigniți ceilalți concurenți, ne-a demonstrat că este nesimțit, ne-a demonstrat că este foarte rău, violent, ne-a demonstrat cât de nesuferit și insuportabil poate să fie, ne-a demonstrat cum știe să se certe ca o țață din piață, ne-a convins să nu-l vrem în emisiune, să ne enervăm doar când deschide gura, să nu credem nimic din cele spuse de el!

Pentru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.

Puterea Dragostei 12 iulie 2019

Puterea Dragostei 12 iulie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 13, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 1 Editia 203 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 12 iulie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Partea 1 de la ora 11.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: