Advertisement

joi, 11 iulie 2019

Puterea Dragostei din 13 iulie 2019 FINALA HD

În Marea Finala vor fi 2 câștigatori, un băiat și o fata. Și concurenții vor vota un Favorit alături de votul publicului. Ricardo a zis că el, Raluca, Simina și Zănoagă (plus alții din grupul lor) au locuit împreună în același apartament timp de o lună, iar la final a adăugat "NE-AU LĂSAT", referindu-se la cei din staff! Mantea, nu ziceai tu că fetele și băieții n-au voie să se vadă în afara emisiunii? E clar că Simina și Zănoagă sunt favorizați de producători, de asta li se permite să încalce toate regulile (să se vadă afară, să sară la bătaie, să înjure, să jignească), sunt puși în fruntea clasamentului deși publicul nu-i place și nu-i votează, iar Mantea se roagă de ei să nu plece! În loc să accepte favoriții aleși de public, producătoarea și Mantea VOR SĂ NE IMPUNĂ FAVORIȚII LOR, pe Simina și Zănoagă, cei mai criticați concurenți! Dacă Simina și Zănoagă vor fi făcuți câștigători în finală înseamnă că emisiunea nu este corectă și nu merită urmărit sezonul 2!

Pentru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.

Puterea Dragostei 13 iulie 2019

Puterea Dragostei 13 iulie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 13, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 1 Editia 204 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 13 iulie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Editie integrala.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: