Advertisement

duminică, 30 iunie 2019

Puterea Dragostei din 1 iulie 2019 HD

Oameni buni lasatii sa-si traiasca viata cum cred ca ei vor raspunde pentru ce fac si nu noi.Traim intr-o epoca a dezmatului si nesimtirii si ei sunt produsul acestei epoci crescuti de niste parinti care Dumnezeu stie ce simt acum.
Pentru toti cei care nu stiu, un format similar emisiunii matrimoniale mireasa pentru fiul meu, se difuzeaza in fiecare zi pe Kanald, insa sub numele de Puterea Dragostei, aceasta emisiune este noua la noi si are ca scop intalnirea sufletului pereche, ca la final unul dintre cuplurile formate in casa dragostei sa plece acasa impreuna ca si cu un premiu considerabil.

Puterea Dragostei 1 iulie 2019

Puterea Dragostei 1 iulie 2019

Emisiunea se difuzeaza  de luni si pana sambata, de la ora 11 dimineata si a doua parte de la ora 13, numai sambata este difuzata de la ora 15.30 fiind organizata si o gala in acest sens, practic tot ce fac, concurentii de-a lungul unei saptamani intregi si voturile primite de la telespectatori vor avea o oarecare favorizare la premiul de 1.500 de euro care se ofera drept recompensa pentru favoritul saptamanii.

Puterea Dragostei Sezonul 1 Editia 193 HD

Pana acum, 4 concurenti au plecat acasa din cauza lipsei de sustinere dar si pentru ca unii din membrii din casa puterea dragostei nu i-au placut, ori nu au avut atat de multi sustinatori precum Bianca si None care saptamanii la rand au fost protejati dar au si castigat premiul saptamanal.

In aceasta zi se vineri putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 1 iulie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.
Editie integrala HD.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

1 comments: