Advertisement

sâmbătă, 1 iunie 2019

Dragoste fara secrete din 3 iunie 2019 HD

Cel mai tare reality show din Romania este adus in casele noastre denumit Dragoste fara secrete, o emisiune ce are la baza sase cupluri curajoase decise sa fie filmate non-stop si care incearca sa afle in acest fel celem mai ascunse secrete dar si ce nu au stiut niciodata unul despre celalalt.

Dragoste fara secrete 3 iunie 2019

Dragoste fara secrete 3 iunie 2019

Miza? Un apartament intr-un complex rezidential. Iuliana Calinescu este gazda emisiunii "Dragoste fără secrete" emisiunea va putea fi urmarita in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 12:00 si seara, de la 18:45. Iuliana Calinescu, prezentatoarea emisiunii le va fi alaturi telespectatorilor, dar si concurentilor, zi de zi, iar sambata, de la 18:45, aceasta va aduce o gala retrospectiva, in care vor putea fi urmarite cele mai importante momente ale saptamanii.

Dragoste fara secrete Editia 15 HD

Timp de 100 de zile, telespectatorii vor putea urmari evolutia a sase cupluri care vin sa demonstreze ca pot „face cass buna impreuna”, atat la propriu, cat si la figurat. Izolate complet de lumea exterioara, cele sase cupluri care s-au inscris in aceasta competitie au acceptat sa isi dezvaluie viata impreun, in speranta ca simpatia publicului ii va conduce catre marele premiu: un apartament cu doua camere, situat intr-un ansamblu rezidential din capitala.
Sursa: a1.ro
Nu rata in fiecare zi cele mai frumoase momente dar si cele mai aprinse intamplari in noua editie din Dragoste fara secrete transmisa in data de 3 iunie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic in format integral.
Partea 1 de la ora 12.00.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: