Advertisement

marți, 25 iunie 2019

Dragoste fara secrete din 25 iunie 2019 HD

Cel mai tare reality show din Romania este adus in casele noastre denumit Dragoste fara secrete, o emisiune ce are la baza sase cupluri curajoase decise sa fie filmate non-stop si care incearca sa afle in acest fel celem mai ascunse secrete dar si ce nu au stiut niciodata unul despre celalalt.

Dragoste fara secrete 25 iunie 2019

Dragoste fara secrete 25 iunie 2019

Miza? Un apartament intr-un complex rezidential. Iuliana Calinescu este gazda emisiunii "Dragoste fără secrete" emisiunea va putea fi urmarita in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 12:00 si seara, de la 18:45. Iuliana Calinescu, prezentatoarea emisiunii le va fi alaturi telespectatorilor, dar si concurentilor, zi de zi, iar sambata, de la 18:45, aceasta va aduce o gala retrospectiva, in care vor putea fi urmarite cele mai importante momente ale saptamanii.

Dragoste fara secrete Editia 37 HD

Timp de 100 de zile, telespectatorii vor putea urmari evolutia a sase cupluri care vin sa demonstreze ca pot „face cass buna impreuna”, atat la propriu, cat si la figurat. Izolate complet de lumea exterioara, cele sase cupluri care s-au inscris in aceasta competitie au acceptat sa isi dezvaluie viata impreun, in speranta ca simpatia publicului ii va conduce catre marele premiu: un apartament cu doua camere, situat intr-un ansamblu rezidential din capitala.
Sursa: a1.ro
Nu rata in fiecare zi cele mai frumoase momente dar si cele mai aprinse intamplari in noua editie din Dragoste fara secrete transmisa in data de 25 iunie 2019 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic in format integral.
Partea 1 de la ora 12.00.

Vom încerca să răspundem la întrebările dvs. cât mai curând si cat timpul ne permite..

0 comments: